Mijn verhaal

Al van kinds af aan schrijf ik graag. Opstellen, dictees, werkstukken; ik kon er geen genoeg van krijgen. ’s Avonds pende ik bij het licht van mijn bedlampje hele dagboeken vol, totdat ik er een lamme arm van kreeg. Heerlijk vond ik dat, om mijn gedachten en gebeurtenissen van de dag zo een plek te geven.

Tegenwoordig gebeurt dat niet meer dagelijks, maar wel met evenveel plezier in de vorm van mijn schrijfsels op Totnutoe. Ik schrijf over gewone dagelijkse dingen, soms met een lach en soms met een traan. Ook deel ik graag mijn opgedane inzichten op mijn immer voortdurende weg naar hoe ik nog prettiger of gezonder in het leven kan staan. En dat geldt dan voor zowel fysieke als mentale en emotionele gezondheid. Voor de duidelijkheid; ik ben een heel tevreden mens, maar ik geloof erin dat je altijd kan proberen de beste versie van jezelf te worden 😉 En terwijl ik daar mee bezig ben, geniet ik van alles wat het leven nog leuker maakt. Mijn tips over dingen die je gezien, gedaan of geproefd moet hebben, leuke plekken waar je heen kan met je gezin of geliefde, lees je dus ook hier op Totnutoe!

*****************************************************************************************

Claudia.

Samen met Nico. Moeder van twee dochters (2012 en 2018) en een zoon (2014).